De Yin-Yang voor uw Energiegeluk.

H&S Powersolutions is een energiebedrijf geboren en gewonnen in het mooie Hasselt. Zoals de naam Powersolutions aangeeft zijn wij een uiterst oplossingsgerichte groep, gespecialiseerd in duurzame energie.

  • Last van stijgende energieprijzen?
  • Wat als er een stroompanne is?
  • Hoe moet dat verder met onze planeet?


H&S Powersolutions werkt aan het antwoord!

In Vlaanderen zorgen we voor verschillende wegen naar energie-onafhankelijkheid. Dat wil zeggen dat we u helpen om zo min mogelijk afhankelijk te zijn van de grillen van de grote energieleveranciers of van gebeurtenissen in het buitenland!

Wij werken samen

Want bij oplossingsgericht zijn hoort nu eenmaal ook samenwerken. Samenwerken met u. Daar is vertrouwen voor nodig, en rond dat vertrouwen hebben we heel onze service-methode opgebouwd.

Het begint bij onze adviseurs die verschillende keren voor de installatie bij u op gesprek komen zodat alle vragen worden beantwoord en u zich zelfverzekerd op de toekomst kunt richten. We zijn ook 24/7 beschikbaar om te bellen of te mailen, niet alleen voor en tijdens de installatie maar ook alle jaren daarna. Wij laten u niet vallen wanneer de betaling afgerond is!

Trouwens, over jaren gesproken; H&S Powersolutions biedt langere garanties dan u doorgaans op de markt vindt.
Dat is de kern van wie wij zijn. Laat ons met u samenwerken.

Onze oplossingen

Zonnepanelen

Al vanaf de eerste dag besparen op uw energiefactuur: dat is de magie van onze zonnepanelen!

Laadpalen

Vanaf 2029 worden alle nieuwe wagens elektrisch. Andere types worden dan alleen duurder. Bereid u voor nu het nog voordelig is.

Dakrenovaties

Het dak eraf geleefd? Gewoon renoveren! Vervangen of vernieuwen, op ons kunt u vertrouwen.

Airco

Frisse lucht / klaar voor elke temperatuur / Duurzaam comfort! Uw nieuwe superkracht: controle over de lucht in uw woning.

Elektrische boiler

Nooit meer wachten! Warm water? Meteen en op alle punten tegelijkertijd.

Werknemers aan het woord

De collega’s hier motiveren elkaar en zorgen ervoor dat we allemaal zoveel mogelijk kansen krijgen om door te groeien. Zelf begon ik als call agent maar omdat de leiding vond dat ik het geschikte karakter had om mentor te zijn ben ik die uitdaging aangegaan. Heel goede werksfeer.
Noor
Omdat het bedrijf in volle groei is, is er een enorme betrokkenheid onder de collega’s en een algemeen gevoel van samenhorigheid op weg naar een gedeeld doel: succes! Ik heb dan ook het gevoel dat ik mezelf zoals nooit tevoren kan ontplooiien. Vanaf het moment dat ik op solicitatie kwam voelde ik me thuis.
Sebastien
Ik hou van uitdagingen. In een bedrijf dat in volle groei is, zijn die er volop. De variatie verjaagt de eentonigheid die ik ervaren heb bij andere bedrijven en ik kijk ernaar uit om de verkoop onder mij uit te breiden. Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van die groei en vindt het fijn dat ik daar mijn stempel op mag drukken.
Bram

Wil jij werken voor H&S Powersolutions?

Use this short paragraph to explain how you will deliver this benefit to the visitor if they decide to work with you.